facebook

Slide background

VELKOMMEN TIL FAABORG KRO

SPIS, HOLD SELSKABER ELLER OVERNAT

Vi står klar til dig hvad enten du skal holde et arrangement eller spise hos os en aften.

Slide background

VELKOMMEN TIL FAABORG KRO

SPIS, HOLD SELSKABER ELLER OVERNAT

Vi står klar til dig hvad enten du skal holde et arrangement eller spise hos os en aften.

Slide background

VELKOMMEN TIL FAABORG KRO

SPIS, HOLD SELSKABER ELLER OVERNAT

Vi står klar til dig hvad enten du skal holde et arrangement eller spise hos os en aften.

Slide background

Oplevelser

Find oplevelser indenfor 50 km

Lammefestival

Igen i år deltager vi i samarbejde med Sydvest Jyske smags oplevelser i Lammefestivalen i Juni måned.

Lørdag d.4 + 11 juni tilbyder vi fra kl. 17

Menu :

Rosastegt lammeculotte fra Varde Ådal Lam med nye kartofler, økologiske gulerødder & friske hvide asparges vendt i urtesmør & mintsauce.

Jordbær & rabarber trifli med flødeskum

2 retter kr.195,-ved minimum 4 personer

Olsens Paradis

Olsens Paradis er den eneste have af sin art i Danmark og anlagt på en del af en 15.000 m2 stor grund. Haven består af flere forskellige afsnit, hvis ide er udsprunget af fri fantasi.

Hjemmeside

LEGOLAND

LEGOLAND® er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien.

Hjemmeside

Varde sommerspil

7-kanten er en af Danmarks største og mest aktive amatørteaterforeninger med cirka 500 medlemmer inklusive en børneafdeling på ca. 60 og en ungdomsafdeling på ca. 40 og en afdeling for pensionister "Teater om Dagen". Siden foreningens start i 1970 har foreningens medlemmer produceret en lang række forestillinger og fra 1978 tillige det landskendte Varde Sommerspil.

Hjemmeside

Varde miniby

Arnbjergparken i centrum af Varde danner en smuk ramme om Varde Miniby, der er verdens ældste håndværksmæssige korrekte opførte miniatureby.
Byens mere end 300 bygninger er en lilleputudgave af Varde, som købstaden så ud omkring 1866. Byen er opført i størrelsesforholdet 1:10, og hver eneste bygning er en tro kopi af den oprindelige. Varde er naturligvis meget ældre som by, men vardenserne var noget uheldige i deres omgang med åben ild i begyndelsen af 1800-tallet, så selv om gadeforløbet stort set er det samme som i middelalderen, så er bygningerne nyere.

Hjemmeside

Fiskeri museet

Fiskeri- og Søfartsmuseet/Saltvandsakvariet blev åbnet for publikum i april 1968. Fra begyndelsen indeholdt museet en fiskerihistorisk udstilling samt et saltvandsakvarium foruden diverse baglandsfaciliteter. I 1976 blev museet udvidet med et sælarium, og i 1989 indviede man første etape af en frilandsudstilling, som siden løbende er blevet udbygget. I 1994 oprettede museet en forskningsenhed, som siden 2000 har været drevet på 50/50-basis i samarbejde med Syddansk Universitet under navnet Center for Maritime og Regionale Studier (CMRS). I 1999 indviedes en knap 1.000 m2 stor museumsblok i 5 etager med en ny permanent søfartsudstilling samt bibliotek, genstandsmagasiner, arkiv, kontorer og øvrige museale baglandsfaciliteter. I forbindelse med bygning af den nye museumsblok blev der etableret et særudstillingslokale i den oprindelige bygnings østfløj, og undervisningslokalerne blev moderniseret. I 2002 åbnede et nyindrettet og udvidet saltvandsakvarium, i juni 2013 åbnede et moderniseret sælarium, og i 2014 åbnede en nyetableret Vadehavspavillon.

Hjemmeside

Mariehaven

Den 24. maj 1999 åbnede Musik Galleriet i Ansager hos Familien Engelbrecht. Her bor Rie og Helge Engelbrecht i ejendommen Søndergade 20 med tre af deres fem børn i det, der også er Ries barndomshjem. I det gamle tømrerværksted drev Ries forældre Anna og Sigurd Hansen tømrerforretning til slutningen af 80'erne, hvorefter de gik på pension og flyttede ned i et lille aftægtshus i baghaven. I 1990 blev værkstedet ombygget til dét, der i dag er en god del af Musik Galleriet, uden at Rie og Helge dog havde tænkt på den anvendelsesmulighed.

Hjemmeside

Blåvand

Langt mod vest. Faktisk så langt mod vest man kan komme i Danmark, ligger Blåvandshuk - smukt udsmykket med et knejsende fyrtårn. Havet det lyser udover kan veksle fra havblik til frådende brænding, og er i alle dets variationer et skønt syn man aldrig får nok af.

Hyggelige aftener med solnedgang og caféliv
Mulighederne for at tilbringe en hyggelig aften ved Blåvandshuk er mange. Langs de vestvendte strande er der udsigt til ualmindeligt smukke solnedgange - solnedgange som varierer efter vejr og årstid. Ja, selv månen skinner stærkere over Jyllands vestligste hjørne.Der er i området et righoldigt udbud af caféer, restauranter og forlystelser. Mange af disse forretninger har udendørs servering på de lyse og lune sommeraftener.

Hjemmeside

Ribe

Med sin fornemme status som Danmarks ældste by, tilbyder Ribe en helt enestående atmosfære. Kun få steder i landet finder man som her en så velbevaret middelalderlig bykerne med brostensbelagte gader, gamle bindingsværkshuse og en storslået domkirke i centrum.

Overalt i Ribe finder man også detaljer, som de fleste andre byer har mistet for længst. En vandring gennem den gamle bydel er en vandring tilbage i tiden. En stor del af byens smukke bygninger kan kædes sammen med berømte personer og perioder i byens tusindårige historie, hvilket bl.a. de mange mindetavler vidner om.

Hjemmeside

Brørup marked

Markedet afvikles normalt om fredagen, dog om lørdagen i påskeugen og om lørdagen efter Store Bededag.

I forbindelse med jul/nytår 2014 afvikles markedet fredag, den 19. dec.
I ugen mellem jul og nytår afvikles normalt ingen marked.
Den første markedsdag i det nye år er fredag, den 2. januar 2015.

Hjemmeside

Bindeballe købmandsgård

Bindeballe Købmandsgård er grundlagt i 1897, samtidig med at Vejle-Vandel Jernbanen blev åbnet. Købmandsgården er i fuld drift i de originale bygninger som en gammeldags blandet landhandel med personlig betjening. I Bindeballe Købmandsgård kan du bl.a. købe specialiteter som Bindeballe Bjesk, bitter, brændevin m.m.

Hjemmeside

Tambours Have

Nyd 25.000 m2 sanseindtryk - se smukke, særprægede og fremmede planter, duft til berusende blomster og lyt til bladenes hvislen og vandløbets rislen.

Tambours Have er et resultat af naturelskeren Gerhard Tambours passion for at samle planter fra alle klodens hjørner og se dem vokse i sin egen have. De første frø spirede i 1939 på bare 1000 m2, men siden er haven vokset og vokset og har i dag udviklet sig til et haveanlæg i særklasse.

Tag en virtuel rundtur i haven ved at bruge menuen til venstre og få meget mere at vide. Vi glæder os til at byde dig velkommen i virkelighedens have med alle dens dufte, farver og sanseoplevelser.

Hjemmeside